Kohti kunnallisvaaleja

Maanantai 10.9.2012 klo 11:40 - Piila Paalanen

Olen julkaissut omat vaaliteemani täällä kotisivuilla, joihin voit tutustua. Toivon myös aiheista keskustelua ja otan mielelläni palautetta vastaan.

Minusta on tärkeää vaikuttaa ympäristöön ja yhteiskuntaan, siksi lähdinkin mukaan politiikkaan 8 vuotta sitten.

Minulle tärkeää on nokialaisten hyvinvointi, joten pidän tärkeänä ennen kaikkea laadukkaista peruspalveluista huolehtimisen. Tärkeimmät peruspalvelut, kuten päivähoito, koulutus ja terveydenhuolto pitäisi järjestää lähipalveluina.

Myös laatu on tärkeää, joten esimerkiksi päivähoidoissa ja kouluissa pitää olla riittävän pienet ryhmäkoot ja ammattitaitoinen henkilökunta, jotta lasten oppiminen, kasvu ja kehitys ovat mahdollisia. Nokialaisilla pitää olla myös mahdollisuus valita, haluaako hoitaa pieniä lapsia kotona, joten kannatan Nokia-lisää.

Myös ikääntyvistä ihmisistä pitää huolehtia ja turvata heille mielekäs seniori-ikä, sillä he ovat meille hyvinvointiyhteiskunnan rakentaneet.

Näen Nokian tulevaisuudessakin itsenäisenä kaupunkina. Se vaatii tiukkaa taloutta, mutta kaikessa päätöksenteossa pitää kuitenkin muistaa inhimillisyys ja kuntalaisten hyvinvointi.

Haluan vaikuttaa yhdessä Sinun kanssasi tulevaisuuden itsenäiseen, vakavaraiseen ja hyvinvoivaan Nokiaan.

Ollan yhteydessä,

Piila

1 kommentti . Avainsanat: vaaliteemat, lapset, nuoret, hyvinvointi, peruspalvelut, itsenäinen Nokia